Retail

De retail wereld is voor een installateur een aparte tak van sport. Dit heeft te maken met het relatief korte tijdbestek waarin winkels worden gebouwd of verbouwd.  Ook in die korte periode moet er dus door Facility Facts een data netwerk worden aangebracht. Een goede, strakke planning en een duidelijk ICT plan vooraf zijn dan ook een vereiste om tijdig tot een goed eindresultaat te komen.

In samenwerking met een aantal E-installateurs voorziet Facility Facts de winkels van diverse winkelketens zoals bijvoorbeeld ANWB, KPN, Snipes, C&A en H&M van de benodigde data aansluitingen die gebruikt worden voor kassa systemen, werkplekken, camera’s en WiFi zenders. Elke winkelketen heeft zijn eigen ICT plan met een eigen patchkast indeling en codering welke in elke vestiging opnieuw wordt toegepast.

Naast bovengenoemde winkels verzorgt Facility Facts de aanleg en afmontage van het datanetwerk in de supermarkt vestigingen van o.a. Jumbo, Dirk van den Broek, Plus markt, Dekamarkt. Tevens wordt bij de vestigingen van enkele supermarktketens de geluidsinstallatie aangebracht en worden de access points gemonteerd zodat de installateur/ICT daar geen omkijken meer naar heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *