De andere manier van installeren!

Databekabeling

Als specialist in databekabeling legt Facility Facts uw netwerk infrastructuur aan volgens diverse bekabelingsconcepten van de bekende leveranciers. UTP, FTP en S/FTP kabels zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: CAT5e, CAT6, CAT6a en CAT7. Voor de genoemde categorieën geldt: hoe hoger de categorie, hoe sneller de kabel. Daarnaast zijn er verschillen in bandbreedte en opbouw van de kabel.

Voor elke branche verzorgt Facility Facts maatwerk in netwerkbekabeling, zodoende voldoet uw netwerk in elke omgeving aan alle eisen zoals bijvoorbeeld aan de juiste CPR-norm ofwel NEN 8012-norm. Facility Facts levert gecertificeerde CAT 6, CAT6a en CAT7 netwerken met een garantie oplopend van 25 tot 30 jaar. Een uitkomst als de eisen voor een betrouwbaar netwerk hoog liggen zoals in de industrie of in de offshore waar veiligheid op nummer één staat.

Naast aanleggen van nieuwe netwerkbekabeling levert Facility Facts ook service op alle type bekabeling. Denk hierbij aan het testen en in kaart brengen van een bestaand netwerk, bestaande aansluitingen verplaatsen, het (opnieuw) afmonteren van de bestaande bekabeling en het leveren van (patch) kabels. Voor al deze dingen hebben onze specialisten de juiste kennis en kunde in huis.

Een type netwerkkabel dat tot dusver niet genoemd is glasvezel kabel.

Glasvezel bekabeling is uitermate geschikt om langere afstanden te overbruggen. Waar de maximale lengte voor een stabiele gecertificeerde verbinding bij een CAT6/ CAT7 UTP netwerkkabel stopt bij 90m gaat die voor een glasvezel tot wel honderden meters verder. Op deze manier is glasvezelbekabeling voor backbones, patchkast koppelingen of andere langere afstanden de perfecte oplossing.

Daarnaast heeft glasvezel bekabeling ten opzichte van koper UTP bekabeling een zeer grote bandbreedte, wat het geschikt maakt voor een grotere gelijktijdige data overdracht. Hoge snelheden voor data-, audio- en videoapplicaties zijn onmisbaar voor gebruikers in de moderne wereld en we zien dan ook dat snelle glasvezelverbindingen steeds meer toegepast worden in de netwerken van de toekomst.

Met de kennis en ervaring van Facility Facts bent u verzekerd van de aanleg van een snel en storingsvrij glasvezelnetwerk. Of het nu gaat om een kantoorruimte of industriële omgeving, onze deskundige engineers leggen, monteren, lassen, testen en patchen glasvezelkabels op de juiste manier. Nadat de glasvezel verbindingen zijn opgeleverd beschikt u over een netwerk waarbij supersnelle communicatie tussen de componenten gegarandeerd is.

Wilt u weten welke netwerkkabel voor uw doeleinden de juiste is? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Automatiseringssystemen

Automatisering is een stuk gereedschap welke niet meer weg te denken is in een onderneming. De huidige markt biedt een enorm aanbod aan verschillende systemen. Facility Facts vindt keuzevrijheid en kwaliteit enorm belangrijk. Met onze persoonlijke en merkonafhankelijk aanpak leveren wij de juiste automatiseringssystemen die aansluiten op uw wensen en situatie. Ook voor het leveren en plaatsen van randapparatuur zijn wij een onafhankelijke partner en kunnen we zorg dragen voor het patchen van de aansluitingen en de randapparatuur en het (opnieuw) inrichten van uw patchkast.

Indien u een persoonlijk onderhoud of een vrijblijvende offerte wenst, neemt u dan contact op met Facility Facts B.V. telefonisch te bereiken onder nummer 0182-34 11 00 of per e-mail; info@facilityfacts.nl. Onze overige contact gegevens kunt u vinden op onze contact pagina.

De klanten die gebruik maken van onze diensten variëren van multinationals tot kleine bedrijven en particulieren. Hoe klein of groot het werk ook is, we zijn trots op de klanten die het vertrouwen in ons stellen. Bij elk van onze klanten streven wij naar een langdurige relatie die gebaseerd is op een goede samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat een relatie alleen dan een wederzijds voordeel zal opleveren.

Voor een overzicht van een aantal van onze referenties kunt u terecht op onze pagina projecten

U zult merken dat er een andere manier van installeren is!