Facility Facts B.V. is een ervaren dynamisch installatiebedrijf, welke is gevestigd in Stolwijk. Met al meer dan 25 jaar ervaring in de installatiebranche kunt u rekenen op een betrouwbare partner voor o.a.

  • Koper of glasvezel datanetwerken
  • Inbraakbeveiliging
  • Camerasystemen
  • Access points / Wifi
  • Elektrotechnische installaties

Facility Facts B.V. is een full-service installateur en leverancier van complete ICT infrastructuren voor bedrijven en instellingen, waarbij de wensen, eisen en behoeften van de klant binnen haar organisatie voorop staan. Facility Facts B.V. staat voor kwaliteit, slagvaardigheid en flexibiliteit, welke we uitstralen binnen onze organisatie en naar onze klanten. Als klant moet u voor de volle honderd procent kunnen rekenen op uw installateur. Iets wat wij bij Facility Facts B.V. vanzelfsprekend vinden. Doen wat je belooft, is ons simpele motto.

Het team van Facility Facts B.V. bestaat uit goed opgeleid, gekwalificeerd personeel om de veeleisende werkzaamheden in de data- en telecommunicatiebranche uit te kunnen voeren. Wij zijn capabel verschillende soorten netwerken te certificeren waaronder bijvoorbeeld de bekabelingsconcepten SIEMON, Datwyler ,Tyco AMP/Commscope en nog enkele andere bekabelingconcepten.

Facility Facts B.V. werkt samen met een groot aantal partners zowel op het aannemen als uitbesteden van werkzaamheden. Samen sterk is nog altijd de oplossing waarbij prijs, kwaliteit en flexibiliteit naar voren zal moeten komen. Facility Facts B.V. stuurt en co├Ârdineert het geheel en fungeert voor de klant als aanspreekpunt. De klant wordt volledig ontzorgd en kosten worden bespaard.

Of nu u een klant, een partner, een leverancier of geïnteresseerd in Facility Facts B.V. als werkgever bent, wij streven altijd naar een langdurige relatie die gebaseerd is op een goede samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat een relatie alleen dan een wederzijds voordeel zal opleveren.