Voor de uitbreiding van de Bergman Kliniek te Rijswijk wordt nieuw pand gerealiseerd tegenover het bestaand pand aan de Braillelaan in Rijswijk. Beide panden zullen worden verbonden worden door middel van een loopbrug zodat cliënten en werknemers zich eenvoudig tussen beide panden kunnen verplaatsten. Facility Facts legt (in opdracht van De Groot Installatiegroep) in het nieuwbouw pand het datanetwerk aan en verzorgt daarnaast ook de kabels en de afmontage van o.a. de camera’s, het geluid, de toegangscontrole, de beveiliging en het verpleegoproepsysteem (VOS). In het bestaande pand wordt het netwerk uitgebreid en ook hier worden extra kabels voor het VOS, de toegangscontrole en de beveiliging aangebracht. De operatiekamers in het bestaande pand zullen worden voorzien van een eigen lokaal netwerk en de aansluitingen in dit netwerk zullen galvanisch gescheiden zijn van de rest van het netwerk in het pand.

Categorieën: Cat.6A