Met Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam heeft Unibail-Rodamco in 2021 het op dat moment grootste winkelcentrum van Nederland gerealiseerd. Winkelcentrum Leidsenhage is enerzijds getransformeerd en anderzijds uitgebreid met een groot gedeelte nieuwbouw. Met het volledig overdekte complex hoopt Unibail-Rodamco jaarlijks 12 tot 14 miljoen consumenten aan te trekken. Het complex biedt 117.000m2 aan winkelplezier met ruimte voor diverse grote merken, restaurants, bioscoop en een supermarkt. In opdracht van Energietechniek heeft Facility Facts bij project Mall of the Netherlands de data infrastructuur van het complex aangelegd. Deze infrastructuur bestaat onder meer uit 40 verschillende technische ruimten allen gekoppeld middels glasvezelverbindingen. In het gehele winkelcentrum zijn vanuit de verschillende de technische ruimten Siemon S/FTP Cat.6A aansluitingen aangebracht voor onder meer Access Points, CCTV, intercoms, regeltechniek en algemeen gebruik. Ook heeft Facility Facts de diverse ISRA-koppelingen naar de verschillende retail units verzorgd.

Categorie√ęn: Cat.6A

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *