Westfield Mall of the Netherlands

Met Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam heeft Unibail-Rodamco in 2021 het op dat moment grootste winkelcentrum van Nederland gerealiseerd. Winkelcentrum Leidsenhage is enerzijds getransformeerd en anderzijds uitgebreid met een groot gedeelte nieuwbouw. Met het volledig overdekte complex hoopt Unibail-Rodamco jaarlijks 12 tot 14 miljoen consumenten aan te trekken. Het Lees meer…

Breede Vliet Hoogvliet

In opdracht van A&B Elektrotechniek is Facility Facts in juni 2020 gestart met de aanleg van de databekabeling op project Breede Vliet te Hoogvliet. Het betreft een nieuw verpleeghuis van zorginstelling Argos met kleinschalige woonzorggroepen. In de diverse woonblokken en het wijkcentrum zal een Siemon U/FTP Cat.6A netwerk worden aangelegd met in elk blok een eigen patchkast, onderling gekoppeld via glasvezelverbindingen. (meer…)

Heineken Leiden

In hartje Leiden bevindt zich aan het stationsplein het gebouw de Lorentz. Vanaf september 2020 is Heineken Nederland Commercie hier gevestigd zijn. In opdracht van BRI Groep heeft Facility Facts in dit nieuwe kantoorpand een nieuw Cat.6A datanetwerk aangebracht van ruim 650 aansluitingen verdeeld over 3 verschillende serverruimtes. (meer…)

Neste Netherlands

Op het terrein van olieraffinaderij Neste op de Maasvlakte in Rotterdam is medio 2020 een nieuwe tijdelijke (minimaal 5 jaar) kantoorruimte in opdracht van ATS Nederland voorzien van een Datwyler U/FTP Cat.6A netwerk van ruim 1050 aansluitingen. De netwerkaansluitingen in het gebouw zijn onderverdeeld in 2 netwerken (Neste en extern netwerk) met elk eigen patchkasten in de verschillende serverruimten. De kasten zijn onderling gekoppeld via glasvezel en/of koperverbindingen. (meer…)

Suit Supply Amsterdam

In Kop Zuidas te Amsterdam is vanaf oktober 2020 het nieuwe hoofdkantoor van herenmodeketen Suitsupply te vinden. Naast kantoorruimte komen in het gebouw onder andere een flagship store, een professionele fotostudio, een bedrijfsrestaurant, een fietsenstalling en een ondergelegen parkeergarage. Facility Facts heeft (in opdracht van Dijkink Elektra/ Van Losser Installatiegroep) in het gebouw een Siemon Cat.6A S/FTP datanetwerk aangelegd wat klaar is voor de toekomst. (meer…)

Guerrilla Amsterdam

Het voormalig telegraafgebouw aan de Nieuwzijds Voorburgwal in hartje Amsterdam is de nieuwe locatie van Guerrilla Games. In dit gebouw is door Facility Facts (in opdracht van Spiering installatietechniek) een nieuw Siemon Cat.6A S/FTP netwerk aangelegd. Qua bekabeling is echter Cat.7 S/FTP gebruikt zodat Guerrilla Games over een netwerk beschikt wat nog jaren mee kan. Het nieuwe netwerk telt ruim 1800 aansluitingen verdeeld over de verschillende serverruimten in het pand. De serverruimten zijn in sterstructuur vanuit de MER gekoppeld via glasvezel- en koperkoppelingen.

(meer…)

Aafje De Twee Bruggen

Facility Facts is door Bectro Installatietechniek gevraagd om net zoals bij locatie Aafje Smeetsland voor de renovatie van verpleeghuis Aafje de Twee Bruggen een datanetwerk met ruim 1400 aansluitingen aan te leggen alsmede de afmontage van de VOS componenten te verzorgen en de WiFi zenders te plaatsen. (meer…)

Workhome Zwammerdam

In Zwammerdam heeft Facility Facts bij project Workhome (Ipse de Bruggen) in opdracht van Lok Techniek een Siemon U/UTP Cat.6 datanetwerk aangelegd van ruim 300 aansluitingen verdeeld over de verschillende patchkasten in de woongebouwen op het terrein. De patchkasten in de verschillende woonblokken zijn onderling gekoppeld door middel van glasvezelverbindingen.

Cordaan Berkenstede

Op locatie Berkenstede worden in de toekomst de verschillende ICT systemen (ICOM, intercom, camera, Salto en zorgoproep systeem ) vervangen en als voorbereiding hierop is door Facility Facts de nieuwe bekabeling aangebracht. (meer…)

Bergman kliniek Rijswijk

Voor de uitbreiding van de Bergman Kliniek te Rijswijk wordt nieuw pand gerealiseerd tegenover het bestaand pand aan de Braillelaan in Rijswijk. Beide panden zullen worden verbonden worden door middel van een loopbrug zodat cliënten en werknemers zich eenvoudig tussen beide panden kunnen verplaatsten. Facility Facts legt (in opdracht van De Groot Installatiegroep) in het nieuwbouw pand het datanetwerk aan en verzorgt daarnaast ook de kabels en de afmontage van o.a. de camera’s, het geluid, de toegangscontrole, de beveiliging en het verpleegoproepsysteem (VOS). (meer…)