In Kop Zuidas te Amsterdam is vanaf oktober 2020 het nieuwe hoofdkantoor van herenmodeketen Suitsupply te vinden. Naast kantoorruimte komen in het gebouw onder andere een flagship store, een professionele fotostudio, een bedrijfsrestaurant, een fietsenstalling en een ondergelegen parkeergarage. Facility Facts heeft (in opdracht van Dijkink Elektra/ Van Losser Installatiegroep) in het gebouw een Siemon Cat.6A S/FTP datanetwerk aangelegd wat klaar is voor de toekomst.

Er is immers Cat.7 S/FTP kabel toegepast, die voorlopig op Cat.6A connectoren is afgewerkt. Daarnaast heeft Facility Facts bij dit project onder andere het leveren en plaatsen van meer dan 30 patchkasten en de aanleg en afmontage van de redundante glasvezelkoppelingen tussen de serverruimten verzorgd.

Categorie├źn: Cat. 7Cat.6A